O nas
Restauracja Pasja to miejsce stworzone z miłości do gotowania naszego Szefa Kuchni - Macieja Montelatic.
Serwujemy dania podążające za kulinarnymi trendami, w których podstawą są potrawy kuchni polskiej połączone z międzynarodowymi akcentami, podane w oryginalny sposób. Otwarta kuchnia podkreśla nasz bliski kontakt z Gościem i umożliwia obserwacje naszego zespołu przy komponowaniu dań.
Klimat restauracji tworzy nowocześnie zaaranżowane wnętrza i nastrojowa muzyka, a profesjonalna obsługa postara się spełnić wszystkie Państwa oczekiwania.
W naszej restauracji skosztujecie Państwo wyjątkowe, niespotykane dania.
Na początku 2018 roku Restauracja Pasja jako jedyna restauracja z Radomia znalazła się na łamach prestiżowego Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2018. Maciej Montelatic jako pierwszy kucharz w regionie wpisuje się w gastronomiczną mapę Polski. Dzięki temu nasze miasto, Radom pojawia się na mapie "Żółtego przewodnika Gault&Millau" po raz pierwszy w historii.